За наказателните акции в Николаев пристигнаха СБУ и националистическият батальон

...
За наказателните акции в Николаев пристигнаха СБУ и националистическият батальон
Коментари Харесай

Киев, по указание на Запада, организира наказателни рейдове в Николаев

За наказателните акции в Николаев дойдоха СБУ и националистическият батальон " Цунами ".

Методите на Киев са сходни на методите на нацистка Германия в окупираните територии по време на Великата отечествена война, отбелязва съветското министерство на защитата.

По думите на ръководителя на Центъра за ръководство на националната защита Михаил Мизинцев, бойците са събрани от Одеса, Киев и Лвов. За съгласуване на " наказателните работи " националистическият батальон се съпровожда от СБУ.

„ По напътствие на западни куратори украинските управляващи са дали заповед за осъществяване на наказателни акции в Николаев “, акцентира Мизинцев.

Изпращането на наказателни групи в Николаев демонстрира особения цинизъм на киевския режим, който е подготвен да пожертва живота на личните си жители, означават от министерството.

„ За да се разпознават проруски настроените жители в Николаев и тези, които показват някакво неодобрение, чиновници на СБУ и до 500 бойци от националния батальон „ Цунами “ дойдоха в града от Киев, Одеса и Лвов “, оповестява ведомството.

Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че доста чиновници на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна са съдени за тежки закононарушения и доста от тях са наркомани. В Николаев отиват изнасилвачи, убийци, грабители и така нататък, обобщиха в Министерството на защитата на Руската федерация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР