За много от феновете на Барселона представянето на новите екипи

...
За много от феновете на Барселона представянето на новите екипи
Коментари Харесай

Феновете на Барса притеснени след представянето на новия екип

За доста от почитателите на Барселона представянето на новите екипи повдигна доста въпроси . Привържениците на каталунците не стачкуват за избора на фланелките, а за отсъстващите футболисти, които не позираха с новата фланелка. Всъщност по-голямата част от ентусиастите си задават въпроса: Къде са Луис Суарес, Иван Ракитич, Артуро Видал и Усман Дембеле.

Логично капитанът на Барселона Лео Меси първи показа новите екипи, а останалите, които позираха с фланелките бяха Серхио Бускетс, Жерар Пике, Антоан Гризман, Френки де Йонг и Сержи Роберто.

В Испания означават, че футболистите, които показват новата екипировка сигурно ще продължат да бъдат част от отбора, само че си зададоха въпроса за какво отсъстваха харизматични персони като Луис Суарес и Артуро Видал.

Бъдещето на чилиецът е неразбираемо, откакто се заприказва за интерес от Интер и Ювентус. Иван Ракитич също е свързван с прекосяване в различен отбора, до момента в който Барселона търси разновидности за замяна на Усман Дембеле с различен огромен гений. Преди към месец Луис Суарес показа, че желае да приключи кариерата си в Съединени американски щати, само че не е оповестил по кое време. Въпрос, който към този момент си задават в Испания.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР