За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2

...
За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2
Коментари Харесай

Йордан Цонев за разследването на „Ди Велт“: Вярно ли мислите, че „Кирчовците“ са спасили Украйна?

За мен предизборната акция стартира още от нощта на 2 октомври. Това съобщи пред БТВ Йордан Цонев от ДПС.

„ Случаят с Нексо е планетарен, става въпрос за големи суми. Откраднати са доста пари на американски, както и на немски жители. През криптопирамидата са изпрани доста пари на съветски олигарси. Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката “, сподели още той.

Политическата връзка на Нексо е директно обвързвана с кръга „ Капитал “. Сега тези връзки излиза – посредством реклама в един от техните вестниици, посредством компании, посредством дарения, сподели още той.

Скандалът с оръжията за Украйна е спешен пиар. Вярно ли мислите, че „ Кирчовците “ са избавили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните, разяснява Цонев тематиката за износа на оръжи към украинската страна и следствието на „ Ди Велт “.

Относно ръководството на страната Йордан Цонев коментира ГЕРБ и Демократична България:  

„ Евроатлантическата линия не би трябвало да се изпуска и това е нашата алена линия. Относно алените линии с ГЕРБ, да, имаме доста – те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на ръководство, а противоположното – с диалози.  Христо Иванов ми се вижда узря да води разговор. “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР