За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2

...
За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Вярно ли мислите, че Кирчовците са спасили Украйна?

За мен предизборната акция стартира още от нощта на 2 октомври. Това съобщи пред БТВ Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на от.

" Случаят с Нексо е планетарен, става въпрос за големи суми. Откраднати са доста пари на американски, както и на немски жители. През криптопирамидата са изпрани доста пари на съветски олигарси. Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката ", сподели още той. 

Политическата връзка на Нексо е директно обвързвана с кръга " Капитал ". Сега тези връзки излиза - посредством реклама в един от техните вестниици, посредством компании, посредством дарения, сподели още той. 

Скандалът с оръжията за Украйна е спешен пиар. Вярно ли мислите, че " Кирчовците " са избавили Украйна? Като чуя за тях, се сещам за комисионните, разяснява Цонев тематиката за износа на оръжи към украинската страна. 

Относно ръководството на страната Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на разяснява ГЕРБ и Демократична България:  

" Евроатлантическата линия не би трябвало да се изпуска и това е нашата алена линия. Относно алените линии с ГЕРБ, да, имаме доста - те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на ръководство, а противоположното - с диалози.  Христо Иванов ми се вижда узря да води разговор. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР