За мен подобен курс на местната валута боливар е възможност

...
За мен подобен курс на местната валута боливар е възможност
Коментари Харесай

$2,5 долара става заплатата във Венецуела, аз имам доста повече и може да ме гръмнат

За мен сходен курс на локалната валута боливар е опция да пребивавам даже първокласно, само че това крие огромни рискове. Чужденците би трябвало да се доста внимателни, тъй като могат да бъдат ограбени и даже убити от локални бандити. 2,5 $ се равняват на 7 млн боливара. Досега междинната заплата тук е била 0,64 американски цента. Невероятно, само че съгласно президента Николас Мадуро и министъра на труда Едуардо Пиняте новата заплата е голямо достижение за венецуелския социализъм.

Според нашият четец, венецуелците са доста приятни и доброжелателни хора, само че от години са в стресово положение заради несполуките в икономическата и политическата конюнктура в страната.

.
С тези пачки купувате едно пиле...

По сведение на Организация на обединените нации единствено за няколко години 4,5 млн венецуелци са напуснали страната да търсят избавление другаде. Населението на страната е към 28 млн души.

От много време държавното управление на Венецуела не разгласява статистика за закононарушенията, с цел да не се очерня политиката на социалистическото ръководство. Въпреки това интернационалните организации предизвестяват, че престъпността там е измежду най-високите в света, а убийствата са съвсем 82 на 100 000 души, което е напряко връх.

В латиноамериканската страна живеят малко над 250 българи. Сред тях има лекари, инженери, адвокати, архитекти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР