За мен оставката е достойно поведение, оттук нататък предстои компетентните

...
За мен оставката е достойно поведение, оттук нататък предстои компетентните
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП в спор за оставката на Крусев и ремонта на Граф Игнатиев

За мен оставката е почтено държание, оттук насетне следва способените органи да преценяват дали има нарушавания при публичните поръчки. Тук става въпрос за доста сериозна отговорност по отношение на доверието на софиянци. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия общинският консултант от ГЕРБ в Столичния общинския съвет Малина Едрева във връзка вчерашната оставка на заместник-кмета по превоза в Столичната община Евгени Крусев. Той е свикан от прокуратурата като обвинен по отношение на инспекцията, която се прави за ремонта на ул. "Граф Игнатиев ".

Ремонтът на централната градска част продължава. Решенията за него са вземани от редица специалисти, съобщи Едрева.

Тази оставка е малко закъсняла, сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Калоян Паргов.

Изненадан съм от думите за отговорността на Крусев, защото този младеж няма ресурса да поеме такава отговорност. Големият проблем не са единствено ремонтите, а най-много контролът и качеството. Софиянци явно са гневни. Графът е огромно леке върху столичната инфраструктура. А кметът на София няма по какъв начин да се крие зад зам.-кмет, тъй като тя назначава зам.-кметовете и би трябвало да ги управлява, акцентира Паргов.

Това са политически мантри. Всеки зам.-кмет носи своите отговорности. Това е доста огромен план, който се прави за първи път в сърцето на града ни, уточни Едрева.

По думите ѝ ограничителите на ул. "Граф Игнатиев ", които провокираха бурна реакция в обществените мрежи, са употребявани в Мадрид. По-важно е дали са функционални, сподели общинският консултант от ГЕРБ.

Очевидно, че тук има един огромен урок – хората желаят да бъдат питани за детайлите, изключително когато имаме един огромен план в центъра на града, който се употребява от всички. Чувството за разговор е изгубено, съобщи Калоян Паргов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР