„За мен обсъждането на оставки не е кредо в момента

...
„За мен обсъждането на оставки не е кредо в момента
Коментари Харесай

Йордан Апостолов: Обсъждането на оставки не е кредо на този парламент

„ За мен разискването на оставки не е кредо сега на този парламент”, сподели депутатът Йордан Апостолов от Патриотичния фронт във връзка изказванията на Движение за права и свободи, че държавното управление толерира езика на омразата.

„ Бързо забравихме един години, в които имаше други изявления за порции и пропорции в разпределянето на властта и публичните блага”, разяснява още Апостолов.

Той добави, че не може да разяснява думите на патриота Валентин Касабов, който назова Движение за права и свободи дървеници и се закани да ги смачка. „ Всеки човек има такива моменти, в които може да направи такива изявления. Може да са били предизвикани и да са излъчени в тъкмо съвършеното време”, сподели Апостолов.

Депутатът разяснява, че е обикновено Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да се обединят в настояването на оставката на Валери Симеонов, тъй като „ няма по какъв начин да не употребяват даденото преимущество”.

Апостолов добави, че занапред следва парламентарната група на Обединените патриоти да заседава във вторник и да реши какви ограничения могат да се вземат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР