За мен няма червени линии, имам пълната свобода. Изцяло независимо

...
За мен няма червени линии, имам пълната свобода. Изцяло независимо
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски: Семейството ми ме подкрепи

За мен няма червени линии, имам цялостната независимост. Изцяло без значение и по съвест е основан този кабинет. Това съобщи в „ Интервюто в Новините на NOVA ” претендентът за министър председател на обединението ГЕРБ–СДС професор Николай Габровски.

„ Основната дума е разговор. Конфронтацията, която имаме сега е толкоз деструктивна, че тя не разрешава да се случи каквото и да било. От думата разговор, прекосяваме автоматизирано към думата специалист по напълно натурален метод. Защото специалистите най-малко са неоспорими. Когато някой е специалист в дадена област, когато той гледа работата си – той е скъп точно с това ”, разяснява Габровски избора си на министри в проектокабинета.

" Семейството ми ме поддържа както нормално го е предписание. Едва ли някой от нас обаче е знаел  с какво се захваща.

Само тази първа седмица сподели, че е много по-неприятно и натоварващо, в сравнение с човек би могъл да чака, изключително когато влиза в нещо такова с най-открито сърце и положителни намерения. не мога да кажа че скърбя. Рано е да се вършат констатации. Но сигурно не скърбя че пробвах. усещах, че това е мой цивилен дълг ", акцентира той.  

По думите му, доста хора разясняват и се оплаква, дават препоръки, само че когато би трябвало да се подхващат някакви дейности, които са с евентуални вреди в персонален или в различен проект – всеки се отдръпва.

„ Някой би трябвало да свърши избран вид работа, даже това да е неприятно. неслучайно, в случай че стане някакъв случай – някои хора отиват да оказват помощ. Други – стоят в профил, страхувайки се да не стане нещо неприятно. Не съм от втория вид ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР