За мен лично беше изнеанада тази ситуация с Александър Дунчев.

...
За мен лично беше изнеанада тази ситуация с Александър Дунчев.
Коментари Харесай

Венеция Ангова : Александър Дунчев няма да намери място в нашите листи

" За мен персонално беше изнеанада тази обстановка с Александър Дунчев. Това, което желая да кажа е, че ние не работим с ултиматуми и сме го показвали доста пъти в предишното, както когато Русия едностранно спря газа за България и това беше употребявано като ултиматум. Така и в тази обстановка ние следваме правилата си и в действителност решението да работим Демократична България и Политическа партия е нещо, което стартира като публичен диалог още от предишните парламентарни избори. Решението в този момент да влезем като предизборна коалиция е осъзнато и взето от груповите органи на партията, тъй че за мен е изненада, че след това се случва такава реакция. " Това съобщи пред euronewsbulgaria Венеция Ангова от (ПП).

" Условията са сложени от негова страна, само че ние не ги одобряваме. Опитахме се да водим градивен разговор, само че той не се получи. Смятам, че той по-скоро няма да откри място в нашите листи ", добави тя.

Ангова не сподели дали Дунчев ще се раздели с партията. " На този стадий не мога да кажа, нямам такава информация. "

" Пред нас е сложена задачата да се преборим да сме първа мощ с болшинство. Ние не отстъпваме от тази си позиция. Със сигурност има доста въпросителни, занапред предстоят изборите. В ръцете на жителите е в действителност какво ще създадем. Както видяхме на събитието на 19-и, хората са събудени, хората имат вяра и посланието, което отправихме. " Има по какъв начин " стартира да се усеща, а освен да бъде говорено в публичното пространство ", обясни Ангова.

Тя разяснява и тематиката с локалните избори:

" Със сигурност подготовката за едни локални избори е дълъг развой, той е стартиран при нас. Смятам, че най-хубавият метод е да се върви систематично, да имаме мандат от Националния съвет, да търсим необятна поддръжка, да имаме опция в действителност да обединим положителните герои на София. Нашата посока е в това да намерим най-хубавото решение, най-качественото предложение за това да развием нашата столица, тъй като тя има доста капацитет, а вместо това вървим по счупени павета, наводняват се подлезите. Това е извънредно значима борба, борбата за София, за нашата столица, която ние слагаме измежду нашите цели ", посочи Венеция Ангова.

" Смятам, че президентът има ясна геополитическа ориентировка и считам, че употребява позицията си сега, с цел да води публичното мнение. Смятам, че хората би трябвало да разсъждават сериозно, да не се поддават на опити за операция въз основата на страсти ", сподели Ангова по адрес на Румен Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР