За мен е огромно удоволствие да посрещна в България приятеля

...
За мен е огромно удоволствие да посрещна в България приятеля
Коментари Харесай

Радев: Западните Балкани трябва да гарантират правата на човека

„ За мен е голямо наслаждение да посрещна в България приятеля ни, Мило Джуканович. Вярвам, че с Черна гора, с която ни свързват общи полезности, ние имаме опция да работим взаимно за мир и разцвет на нашия район ”.

Това съобщи президентът Румен Радев след срещата с президента на Черна гора Мило Джуканович, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ С Джуканович обсъдихме значими цели за двете страни. България постоянно е била покровител на европейския ѝ път – сигурни сме, че тя ще го реализира. Ние имаме добър разговор, подготвени сме отсега нататък да споделяме нашия опит и да оказваме поддръжка в разнообразни области, подпомагащи пътя на интеграцията ”, съобщи още Радев, след което добави, че всяка една страна от Западните Балкани би трябвало да работи за зачитането на правата на индивида.

„ С президента Джуканович споделяме мнението, че е време другарството посред ни да се трансформира и в съдействие в стопанската система, туризма, енергетиката, превоза и други значими браншове ”, акцентира още Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР