“За мен беше удоволствие да допринеса към програмата Open Mind

...
“За мен беше удоволствие да допринеса към програмата Open Mind
Коментари Харесай

Теленор сподели опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса

“За мен беше наслаждение да допринеса към програмата Open Mind и да засегнем значими въпроси в региона на заетостта и опциите за хората с увреждания. Радвам се, че има подобен интерес от компании в разнообразни сфери на активност, обединени от една обща идея. Надявам се, че взаимната ни работа с бизнеса ще продължи и отсега нататък. ”, сподели Адриана Стоименова, заместник-министър на труда и обществената политика.
“През годините, в които организираме Open Mind, програмата се трансформира в част от нашето ДНК и сме извънредно щастливи, че можем да споделим насъбрания опит с представители на виновния бизнес. Програмата оказва помощ освен на хората с увреждания, само че и на нас, нашите чиновници и компания, като уголемява мирогледа ни, учи ни на съпричастност и предизвиква многообразие и приобщаване “, сподели Галина Чулева, основен шеф “Управление на хора и просвета ” в Теленор.
 Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври
  Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври София, 9 окто...
Тази година четирима нови чиновници започнаха работа в Теленор по програмата Open Mind. Програмата Open Mind дава опция на хора със усложнения да развият своите обществени и функционални умения и да покачат конкурентоспособността и квалификацията си посредством работа в компанията. По време на програмата участниците имат опцията да събират опит и да се учат от най-хубавите експерти в Теленор, с което да натрупат убеденост за бъдещото си кариерно развиване. След приключването на програмата Теленор оказва поддръжка за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях може да получат предложение за работа в компанията.
Теленор възнамерява да продължи да развива Open Mind Academy с безвъзмездни онлайн образования за повишение на професионалните умения за хора с увреждания.
Програмата за хора с разнообразни благоприятни условия се организира годишно като част от дълготрайната тактика по корпоративна отговорност на Теленор. В рамките на досегашните издания към компанията се причислиха общо 24 участници, които работиха и работят в разнообразни дирекции, измежду които „ Маркетинг “, „ Продажби “ „ Технологии “,  „ Правни връзки “, „ Човешки запаси “, и други От всички участници досега, шестима останаха в Теленор България и откакто завършиха присъединяване си в програмата.
 
 Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro Теленор предлага новия смарт часовник Huawei GT 2 Pro
Теленор предлага новия премиум смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro в комерсиалната си мрежа, както и в онлайн магазина Купи онлайн. Т...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР