За любопитен случай със свое участие не пътя разказа телевизионната

...
За любопитен случай със свое участие не пътя разказа телевизионната
Коментари Харесай

Миглена Ангелова: Спряха ме за превишена скорост и сама поисках да ме глобят 

За любопитен случай със свое присъединяване не пътя описа телевизионната водеща Миглена Ангелова. Тя разяснява в утринния блок на БТВ хванатата с опиати зад кормилото певица Диона.

" Адмирации за всички служители на реда, които не са я пуснали, тъй като доста постоянно ги хващат и ги пускат. На мен ми се се случвало за превишена скорост, и аз доста държах да ме глобят. Казаха ми: " Г-жо Ангелова, доста ни е комфортно, не ви ли е позор вас? ". Мен ми стана толкоз неловко, толкоз срамно, идваше ми да изтека в земята. Аз си платих санкцията и доста време ми стоеше в БТВ. Но за мен е значимо, че към този момент стават известни тези случаи, тъй като служителите на реда не ги пускат. Не би трябвало да си мислиш, че си безнаказан, единствено тъй като си прочут. Много е елементарно да попаднеш от една неволя към по-голяма. Като психолог мога да кажа, че няма прочут човек, който да е нямал остри психически въпроси да взема решение. Човекът, който умъртви Милен Цветков, беше преди този момент хващан и пускан ", сподели тя.

" Кокаинът, с който вероятно е хваната Диона, не се продава в бакалията. Някой го внася, някой го доставя. За мен е доста забавно да се наблюдава това от кое място го е купила. Истината е, че за това би трябвало да се приказва, да се демонстрират следствията и популярност богу в тази ситуация с Диона няма потърпевши. Ключовите задания постоянно са в детството. Някой в миналото не ни е дообичал някъде и цялостен живот си го носим това. Колкото по-известен е един човек, той е имал толкоз по-сериозна задача да се потвърждава към някой. Човек както се грижи за зъбите си по този начин би трябвало да се грижи и за душeвността си. Диона ми е гостувала и сме си говорили, че майка й е отпътувала, с цел да работи в чужбина и на нея доста й липсва тази връзка и до в този момент. Дефицити ", заключи водещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР