За лидера на Атака и шеф на ПГ на Обединените

...
За лидера на Атака и шеф на ПГ на Обединените
Коментари Харесай

Сидеров: Сблъсъкът на ценности е ключов през 2019 г.!

За водача на " Атака " и началник на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров конфликтът на полезности ще е основен за 2019 година на фона на идните избори за европарламент.

" Ако през 2019 година успеем да преодолеем порока да си пречим един на различен, съм сигурен, че България ще направи чудеса ", отсече той.

Според него в този момент е моментът гласоподавателите да решат дали да пратят в Брюксел двама представители, които да пазят националния ни интерес или група, която призна пети, шести пол и така нататък

" Годината, в която навлизаме ще бъде историческа за Европа – година на разбъркване на пластовете в Европа. Европа би трябвало да реши каква ще бъде - дали да бъде територия за противозаконни емигранти, които да я прегазват ", сподели Сидеров.

Той счита, че водачите на най-големите страни в Европа са се провалили в своята политика по отношение на мигрантите.

" През 2019 година в Европа ще стане конфликт глобализъм – антиглобализъм, соросоизъм против здрави обичайни полезности, върху които са построени нашите нации от хилядолетия. Тази борба ще изведе на напред във времето политически сили, които не са членове на сегашните алианси ", сподели Сидеров.

Според него въпросът в този момент е дали България ще прати в Екологичен потенциал 17 души, от които единствено един-двама да застават на значими позиции, а другите да са съгласни с всичко или да има мощно ядро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР