За кучетата хората са нещо като център на тяхната вселена.

...
За кучетата хората са нещо като център на тяхната вселена.
Коментари Харесай

Бездомни кучета дошли на погребението на добра жена, която ги хранела

За кучетата хората са нещо като център на тяхната галактика. Целият им свят е построен и се върти към това кого считат за собствен собственик. Тяхната преданост към този човек е просто оттатък границите и вярата им в него е непоклатима.

Маргарита Суарес живеела в мексиканския град Мерида и била известна с огромното си и положително сърце. Тя постоянно хранела бездомни котки и кучета. И броят на тези животни бил десетки.

През живота си тя била известна с добротата си към всевъзможни животни и всяка заран хранела бездомните кучета и котки, които се появявали пред дома й.

За нея се знаело и че вземала торба с храна със себе си, когато излизала, с цел да може да оказва помощ и на други бездомни животни, които срещне.

За страдание Маргарита ненадейно напуснала нашия свят, оставяйки да скърбят доста хора, които й били доста скъпи, както и нейните обичани бездомни кучета.

Членовете на фамилията били изумени, когато кучетата ненадейно се появили в погребалния салон, където се съхранявало тялото на Маргарита.

Служителите в погребалния дом отрекли да познават животните и споделили, че в никакъв случай преди не са ги виждали.

Осъзнавайки, че животните са пристигнали да почетат Маргарита, хората разрешили на кучетата да влязат и те легнали спокойно на пода до ковчега на дамата. Те като че ли скърбели дружно с всички присъстващи.

В деня на погребението кучетата даже образували върволица зад катафалката и по-късно се върнали в погребалния дом.

Те си тръгнали едвам когато тялото на Маргарита било квалифицирано за кремация.

„ Те продължаваха да лаят и да махат с опашки. Изглежда, че желаеха да кажат последно довиждане на тази добра душа “, споделя дъщерята на Маргарита Патриция.

Дори птичките дохвърчали да се сбогуват с тази, която била по този начин добра с тях.

Животните в никакъв случай не не помнят добротата!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР