За кризата в Близкия изтокЗащити резултатите от своето управление на

...
За кризата в Близкия изтокЗащити резултатите от своето управление на
Коментари Харесай

Тръмп хока външната политика на Байдън

За рецесията в Близкия изток
Защити резултатите от своето ръководство на Съединени американски щати

Предишният американски президент Доналд Тръмп отбрани резултатите от своето ръководство на Съединени американски щати в продължение на четири години, през които не е имало войни, и разкритикува външната политика на сегашния US държавен глава Джо Байдън на фона на спора сред Израел и Хамас, съобщи АП.

Тръмп и други представители на Републиканската партия хвърлят виновността за протичащото се в Израел и линията Газа върху администрацията на Байдън, като напомнят по-специално размразяването на 6 милиарда $ активи на Иран, който е покровител на “Хамас ”.

“При ръководството на нечестния Джо Байдън имате безпорядък, кръвопролития, война, гнет и гибел. Вижте какво се случва през днешния ден ”, съобщи Тръмп пред свои поддръжници на протест от акцията си за номинацията за претендент за президент от Републиканската пария на идните следващата година избори в Съединени американски щати. Речта му продължи повече от час и половина в конферентен център в Уест Палм Бийч, щата Флорида.

Екипът на акцията на Байдън отвърна, че Тръмп популяризира рискова дезинформация за рецесията в Израел в миг, в който страната би трябвало да бъде единна.

“Докато Тръмп продължава да лъже за свършеното от него като президент, президентът Байдън е концентриран върху това да оказва твърда поддръжка на Израел и да бъде водещ на международната сцена ”, съобщи Кевин Муньос - представител на акцията на президента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР