За кое да пишеш по-напред. Още един земеделски производител започна

...
За кое да пишеш по-напред. Още един земеделски производител започна
Коментари Харесай

Иван Бакалов: За кое да пишеш по-напред - още един земеделски производител говори за рекет, а Виденов ще прави партия

" За кое да пишеш по-напред. Още един аграрни производител стартира да разкрива за рекет, за съсипване на нечий бизнес с ветеринарен надзор, закани и за кражба на компании.
Около служебния кабинет огромни партийни пристрастености и безредици.
 Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по проверка - за аграрни картел, рекет и запалени офиси (ВИДЕО) Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по проверка - за аграрни картел, рекет и запалени офиси (ВИДЕО)
Втори предприемач от земеделския бранш желае да бъде изслушан в комисията по проверка в Народно събрание. Павел Стоименов се показа като най-големия...
И освен това излезе Жан Виденов от нафталина, щял да прави партия. Само че индивидът нещо не е наред - перестройката била отговорна за рецесията ", във Facebook.
" Айде, добре, дано има една по-лява партия. Ама той разправя врели некипели, че предстоели национални изменничества и в случай че би трябвало ще излязат на въоръжена битка.
Дали не му би трябвало психическа помощ? Доколкото помня какъв министър председател беше, и тогава главата му беше цялостна със същите бръмбари. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР