За капак, на Варненското летище препатилите курортисти били заплашени с

...
За капак, на Варненското летище препатилите курортисти били заплашени с
Коментари Харесай

Паника на борда на Уиз Еър! Взеха българи за заложници. Гранична полиция на крак

За похлупак, на Варненското летище препатилите курортисти били застрашени с арест в случай че си потърсят правата. Самолетът бил опасан от камионетки на Гранична полиция, а на борда нахлули въоръжени ченгета, които заплашили пасажерите, че в случай че не се ометат на секундата, ще бъдат изведени с белезници. " Дадоха ни 10 минути да си помислим дали да слезем непринудено от самолета или ще ни арестуват, в това число и децата, които се намират тук ", изясняват още недоволните пасажери.

 

Необичайната обстановка е от петък, 26 май. Сагата почнала в Абу Даби, откъдето самолетът изхвърчал с близо три часа забавяне. Това довело до неспособност пасажерите да дойдат в столицата заради проект за ремонт на летището. По информация на очевидци от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма да бъде разрешено. Въпреки това, без предизвестие, качили всички на самолета. Само 15 минути преди кацането във Варна водачът оповестил, че ще се приземят на неправилното летище.

 

“Поръчани са пет рейса, които би трябвало да извозят всички ни от летище Варна до София. Това значи, че една огромна част от нас няма да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките ", споделя една от дамите, която отхвърля да слезе от самолета. " Защо ние, които плащаме вашите заплати, би трябвало в този момент да се возим с рейса, да отменим всички задължения, които имаме, а вие - хората, на които ние плащаме, би трябвало да се приберете със аероплан ", питат пасажерите.

 

" Няма задоволително екипаж, който да ви транспорти законно. Аз също повеждам договаряния с компанията. Предал съм, че отказвате да слезете ", споделя екипажът на самолета.

Клиентите на самолетната компания дефинираха случилото се като подигравка по отношение на тях. В ТикТок бяха споделени фрагменти от необичайния случай.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР