За какво мечтае и воюва Путин? Ще спомена един действителен

...
За какво мечтае и воюва Путин? Ще спомена един действителен
Коментари Харесай

Петър Бояджиев с шокиращи разкрития за зависимостта на България

За какво мечтае и води война Путин? Ще загатна един автентичен случай от 1996 година

Октомври убиха Луканов. Николай Добрев беше негов лейтенант и остана без началник. Не знаеше какво да прави. Веднага отиде в Москва за указания.

Върна се и пристигна при Благовест Сендов, който тогава беше ръководител на Народното събрание. Аз водех преди този момент диалог с Благовест и секретарката заяви, че той идва. Влезох в коридорчето на сервизното помещение за отмора на ръководителя. Делеше ме една врата и чувах всичко. Благовест нямаше нищо срещу. Трябваше Николай Добрев да не знае. И какво се е запечатало в главата ми тогава. Братушките споделиха НАДА МЕНЯТ КОМАНДУ. Бяха се скарали със Жан Виденов тъй като беше отказал да им даде собствеността на газопреносната мрежа. Абстрахирам се кой кой е всред упоменатите имена. Акцентирам върху обстоятелството.

Един вътрешен министър на суверена страна се връща от Москва и рапортува на ръководителя на Народното събрание какво желаят и какво са наредили руснаците.

За това мечтае и води война Путин. За тази грубост. 45 години те качваха и сваляха българските ръководители. Путин желае това да се върне.

Другото е бош лаф.

Петър Бояджиев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР