За известно време Мила Йовович беше напуснала медийния обсег, карайки

...
За известно време Мила Йовович беше напуснала медийния обсег, карайки
Коментари Харесай

Мила Йовович очаква трето дете

За известно време Мила Йовович беше напуснала медийния обхват, карайки феновете си да се чудят какво се случва с нея. Но през вчерашния ден 43-годишната актриса още веднъж се появи на радарите, съобщавайки вълнуваща вест. Звездата от Заразно зло употребява формалната си Инстаграм страница, с цел да показа със своите почитатели своето благополучие - 2 години, откакто направи незабавен аборт, тя още веднъж е бременна.

В обществената мрежа хубавицата разгласява свое селфи, снимано в огледало, на което е облечена в елегантна черна рокля с дантелен тил и V-образно деколте. На фрагмента тя е застанала отстрани и е положила ръка върху заобленото си коремче.

"След като преди 13 седмици разбрах, че съм бременна, изпитвах ужасна комбинация от усеща, вариращи сред наслада и цялостен смут. Заради възрастта ми, както и последната изгубена бременност, не желаех да се обвързвам към това бебе прекомерно бързо. Не беше занимателно и последните няколко месеца живеех по лекарските кабинети със забити в мен игли и чаках разнообразни резултати от проби ", написа тя към изображението.

За благополучие, Мила изясни, че всичко е наред и даже е схванала пола на бебето. Тя показа, че е благословена с още едно момиче.

Приключвайки трогателното си обръщение, тя приключи с думите:

"Пожелайте шанс на мен и бебето ми! Изпращам ви доста обич и ще продължа да ви държа в течение ", даде обещание актрисата.

Това ще бъде трето дете за модела със брачна половинка ѝ Пол Андерсън, който е режисьор. Дългогодишната двойка има две дъщери - Евър Габо Андерсън (на 11 г.) и Дашиел Едън Андерсън (на 4 г.) По всичко проличава, че 54-годишният режисьор ще продължи да бъде единственият мъж в фамилията.

По-рано тази година Мила призна, че към момента сънува кошмари поради преживения аборт. Преди 2 години, бременна в 4-ия месец, тя стартира да ражда прибързано. По това време Йовович снима филм в Източна Европа, където я одобряват в болница. Лекарите ѝ споделят, че се постанова незабавно да направи аборт, държейки я будна през цялата процедура.

"Бях сама и безпомощна... Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали ", спомня си тя.

Днес този тежък интервал е към този момент зад тила ѝ, въпреки че споменът за него в никакъв случай няма да бъде пропуснат. Но в този момент Мила се е концентрирала напълно върху бъдещото си дете.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР