За известния в миналото плейбой грижи полагала единствено съпругата му

...
За известния в миналото плейбой грижи полагала единствено съпругата му
Коментари Харесай

Много Тъжно. Синът На Тодор Живков Владимир Се Бори За Живота Си! Покосен Е От Тежка Болест

За известния в предишното плейбой грижи полагала само брачната половинка му Валя. Но ситуацията на мъжа й било толкоз тежко, че лекарите не се наемали да дават някаква прогноза.

Живковият наследник от дълго време потъна в неопределеност и не се появява в обществения живот на страната. За разлика от сестра си Жени Живкова, която съумя да стане проспериращ фешън дизайнер.

След рухването на режима на 10 ноември и настъпилите след това промени Владко се опита да завърти собствен бизнес. Живков – младши през 90-те откри видеотеки и разпространявал касети с пиратски филми. Но в следствие компаниите му били закрити, предават от lupa.bg.

Говори се, че със сестра си Евгения е в обтегнати връзки. А с единствения си правоприемник Тодор от дълго време не поддържа връзка. Синът му живее в Съединени американски щати повече от 22 години и не се интересува от проблемите на татко си.

В Америка той е по-известен под името Тед Влад и се препитава като професионален състезател на покер.Като се състезава от името на Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР