За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че

...
За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Няма хора с капацитет сред предложените за министри

За " Изправи се БГ! Ние идваме! " е без значение, че е заменена кандидатурата за правосъден министър в проектокабинета на " ИТН ", тъй като измежду препоръчаните за министри " персони " няма хора с потенциал. Това разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия Татяна Дончева от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Казвам го искрено и с огромна паника. Това, което ние събрахме досега, открои кандидатката за обществен министър като единствения човек, който от малко малко нещо поназнайва от сферата си ", добави Дончева.

По думите ѝ хората в кабинета имат не просто значение, а основно значение, тъй като фрагменти в политиката в България няма.

" Съдбата ни сложи тежка задача, доста тежка, в миг като настоящия. Не мисля, че виновността за този миг би трябвало да се стоварва върху президента Радев, дори по опорни точки. Смятам, че това, което се случва през днешния ден, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на държание и няма по какъв начин това да не даде плодове ", сподели още Татяна Дончева.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР