за избор на председател на парламента. Ако някои се

...
 за избор на председател на парламента. Ако някои се
Коментари Харесай

Радостин Василев предпочита кабинет с третия мандат, отколкото нови избори

" за избор на ръководител на Народното събрание. Ако някои се пробва да вкара Политическа партия в казуса - това беше изходът, само че в този момент оставаме на ГЕРБ и останалите партии да изберат ръководител на Народното събрание ". Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Радостин Василев пред Нова телевизия.

Политическа партия не търси уйдурма с Движение за права и свободи за ръководител на Народното събрание.

Василев добави, че за настоящия парламент е мъчно да образува болшинство за ръководител на Народното събрание, камо ли за някакъв кабинет. Политическа партия ще поддържат всяка политика на едно ръководещо болшинство, което е обвързвано с повишение на приходите на работещите и на пенсиите на пенсионерите.
 Демократична България не оказва помощ на Борисов да излезе от изолираност
Демократична България не оказва помощ на Борисов да излезе от изолираност

Да си отдръпват номинацията на Желязков и да върнат първия мандат

Към момента не се вижда по какъв начин ще се ръководи с първия и втория мандат. Ако вторият мандат за сформиране на държавно управление отиде при Политическа партия, тогава ще се съберат на Национален съвет и ще подходят отговорно.

Василев избира държавно управление с третия мандат, в сравнение с нови избори.

По думите му задачата на днешния ден е да не се изпада в топик, да не се пречи на законодателния орган и. ГЕРБ са изправени пред тежка изолираност и не са в положение да образуват кабинет. ГЕРБ няма да могат да образуват държавно управление, счита Василев.

Според него ще е много сложна работата на 48-ото Народно събрание и единственото, което може да се направи е да се избере ръководител на Народното събрание. Политическа партия не е в положение да поддържа претендент на ГЕРБ, а останалите кандидатури за началник на Народното събрание ще се разискват на място.

Припомняме, на първото съвещание на новото 48-о Народно събрание през вчерашния ден на Народното събрание. На балотаж депутатите по този начин и не стигнаха до решение какъв да е първият измежду равни - Росен Желязков от ГЕРБ или Никола Минчев от " Продължаваме промяната ". Впоследствие от " Демократична България " предложиха Предложението им беше, само че по-късно от. Днес следва да бъде изработен нов опит за избор.
 Доц. Наталия Киселова: Депутатите да помислят за трета опция
Доц. Наталия Киселова: Депутатите да помислят за трета опция

Например към претендент от по-малка партия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР