За истината не трябва да се извинявам, заяви по БНР

...
За истината не трябва да се извинявам, заяви по БНР
Коментари Харесай

Асен Василев категорично: Няма да се извинявам на работодателите за истината

" За истината не би трябвало да се оправдавам ", съобщи по БНР министърът на финансите Асен Василев по отношение на искане от работодателите да получат опрощение от него поради изявлението му, че част от тях са некомпетентни.

" Истината е, че сега, в случай че погледнем продуктивността на труда, България е към малко на 50% от междинната работливост на труда в Европейски Съюз. Ако погледнем равнището на възнаграждение, нашето възнаграждение е към 26% от междинното в Европейски Съюз. Т.е. продуктивността на труда доста изпреварва заплащането. има доста аргументи за това. Но истината е, че в случай че в действителност има работодатели, които не могат да обезпечат задоволително добра организация и задоволително добър артикул, тъй че един служащ да отбрани 350 евро на месец, не мисля, че тези работодатели биха останали на пазара ", сподели той.

Особено арогантното в тази ситуация е, че тези думи са изречени от човек, упрекван в голям брой грехове от своите някогашни бизнес сътрудници. И човек, чиято компания през 2013 година банкрутира с близо 9 млн. паунда отговорности.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР