За или против сутиена? Въпрос толкова вечен, колкото кое е

...
За или против сутиена? Въпрос толкова вечен, колкото кое е
Коментари Харесай

Изпепеляващо: Звездите, които обичат да показват гърдите си на света

За или срещу сутиена? Въпрос толкоз безконечен, колкото кое е първо: кокошката или яйцето. Или даже да не е чак с такава възраст, сигурно поражда остри полемики. Някои дами усещат нужда да се освободят от робството на банела. Други се усещат извънредно некомфортно да се разходят по зърна, основно поради погледите, които са ориентирани към гърдите им.

По принцип, женският бюст, колкото и хубав да е, не е чак такова събитие. И в случай че имате терзание, че някой ви гледа, сме подбрали за вас лист със звездите, които са избрали да не носят сутиен.

Риана

Рири е известна със смелите си аутфити. В свое изявление за известно фешън списание хубавицата от Барбадос споделя, че не просто не обича или заобикаля, а напряко ненавижда сутиените. И не пропуща случай да ни го показва.



Ан Хатауей

Носителката на „ Оскар “ се е показвала по зърна. Дори нощта, в която завоюва най-ценната статуетка в света на киното, тя беше избрала роля, която да не покрие нищо. Ан е огромен покровител на ходенето без сутиен.

Дженифър Анистън

През 90-те години на предишния век има една доста известна смешка измежду почитателите на сериала „ Приятели “ и тя е, че зърната на Джен са седмият член на групата. Тя нееднократно е била улавяна от фотографите и то освен на аления килим, а и в моменти, в които изцяло съзнателно е пропуснала сутиена.





Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР