За Градската организация на БСП в София никога не е

...
За Градската организация на БСП в София никога не е
Коментари Харесай

Иван Таков: Радев и Йотова изпълниха със смисъл президентството

За Градската организация на Българска социалистическа партия в София в никакъв случай не е стоял на дневен ред въпросът дали да подкрепим Румен Радев и Илияна Йотова за нов мандат. Това сподели заместник-председател на групата на „ Българска социалистическа партия за България “ в СОС Иван Таков в изявление за телевизия " Евроком ".

Той напомни, че вицепрезидентът е някогашен член на партията, дълги години е била и част от неговия регион " Възраждане ". " Илияна Йотова е обвързвана доста надълбоко с Българска социалистическа партия. Това, несъмнено, не е нито единствената, нито съществена причина да подкрепим тази кандидат-президентска двойка. За нас Радев и Йотова извършиха със смисъл президентството. Затова и поставихме доста висока оценка за работата им през първия мандат ", съобщи Таков.

По думите му градската партийна организация е подготвена за идните избори, които ще са 2 в 1. " Те няма да са по никакъв начин леки. Напоследък парламентарната конкуренция остана на втори проект. Очаквам смислена президентска акция, само че не би трябвало да оставяме дебата за парламентарния избор обратно ", счита той.

Според него България към този момент има крещяща потребност от работещи парламент и държавно управление. " Аз имам вътрешна увереност, че този път здравият разсъдък ще надделее. Обратното би било закононарушение против жителите на България ", безапелационен бе Иван Таков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР