За голямата седмична награда 1000 лв. участват всички, платили с

...
За голямата седмична награда 1000 лв. участват всички, платили с
Коментари Харесай

А1 дава до 10 000 МВ и възможност за печалба на 1000 лева

За огромната седмична премия 1000 лева вземат участие всички, платили с Mastercard и запазили данните на картата си в Моят А1
От началото на април клиентите на имат още аргументи да употребяват приложението и онлайн портала Моят А1 на А1.bg, с цел да заплащат своите месечни фактури към телекома. Всяко заплащане през регистриран профил в Моят А1 ще донесе бонус пакет до 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост, както и опция за присъединяване в седмична лотария с премия от 1000 лв.. Плащането през Моят А1 е елементарно и комфортно, и остава най-сигурният метод за погасяване на отговорности във време на пандемия. Макар магазините на компанията да работят, А1 продължава да окуражава своите клиенти да употребяват цифрови канали.

Бонус ще получи всеки клиент, който заплати месечната си сметка. Възможните облаги са 100, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 и цели 10 000 МВ на оптималната скорост, годни за 30 дни. Ако заплащането е било осъществено с Mastercard и данните на картата бъдат непокътнати за последващи заплащания, клиентът автоматизирано взе участие и в седмичната лотария за 1000 лв., без значение от това каква премия е спечелил от завъртането на колелото.

Приложението може да бъде намерено в Гугъл Play, AppStore и АppGallery за потребителите на смарт телефони със съответната операционна система. Плащането може да се направи и без приложение, непосредствено от портала Моят А1, като единственото изискване е потребителят да има регистрация там. Независимо от определения метод на заплащане от потребителя, приемането на
бонусите следва еднакъв модел. След като завърши заплащането, на екрана ще се пресъздава „ Колелото на шанса “ на А1. На всички браншове на колелото са планувани бонуси, тъй че потребителите сигурно няма да останат без премия.

Периодът, в който клиентите на телекома би трябвало да създадат заплащане, с цел да могат да вземат участие в акцията, е от 1 до 30 април. Веднъж седмично ще бъде проведена лотария с участниците, на която ще се дефинира носителят на паричната премия. Екипът на ще се свързва с печелившите и ще им дава спомагателна информация за метода, по който могат да получат премията си. Наградата ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента.

Освен актуалните клиенти на в томболата за 1000 лв. могат да се включат и нови такива, които занапред подпишат нов контракт за услуга към телекома. Условията са сумата, която са заплатили с Mastercard карта, да е в размер на най-малко 10 лв. и да запаметят картата си в приложението за следващо заплащане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР