За голям проблем с една от най-известните банки у нас

...
За голям проблем с една от най-известните банки у нас
Коментари Харесай

Огромен проблем с голяма банка у нас! Клиенти: Нямаме достъп до парите си!

За огромен проблем с една от най-известните банки у нас заяви читателка на Plovdiv24.bg тази заран. Даваме думата на дамата незабавно:

" Моля, пишете за проблемите с " Уникредит Булбанк " и А1, по отношение на изпращане на есемес за активация. Едни на други си трансферират отговорността, казусът е от събота! Не може да се влезе нито с еднократна ключова дума през браузър, нито да се задейства наново приложението на " Булбанк Мобайл ", тъй като просто не изпращат есемеси. Така лимитират клиентите си. Моля, потърсете отговор за какво до момента не е поправен казусът и по какъв начин ще компенсират клиентите си? Благодаря ".

Справка на медията ни в формалната фейсбук страница на банката демонстрира, че там липсва известие за подобен проблем. Под една от последните изявления обаче има мнения на хора, които засягат точно гореописания проблем:

- " Четвърти ден не предоставяте никаква опция за достъп до банкирането за клиентите, употребяващи СМС като метод на вход. Абсурдно е, че няма метод за промяна на средството за вход в обстановка, в която СМС-ите не работят ". 

- " Това на нищо не наподобява, към този момент пети ден мълчите, нямаме достъп до сметките си, какво става...не се получава смс, може би в случай че проблемът стигне до медиите, ще реагирате по някакъв метод, безсрамие "

- " Гола вода сте. Реално не мога да платя нищо онлайн към този момент няколко дни. Принуждавате ме да сменя банката с друга. А нямах такова предпочитание. Оправете си банкирането. Реално не мога да употребявам парите си, което е неуместно ".

Очаквайте продължение по тематиката!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР