За година болница Пирогов“ дава над един милион лева за

...
За година болница Пирогов“ дава над един милион лева за
Коментари Харесай

Прокуристът на „Пирогов“: В момент на нарастващи задължения болницата е обявила обществена поръчка за над 1 млн. лв.

" За година болница „ Пирогов “ дава над един милион лв. за писалищен материали ", сподели прокуристът на лечебното заведение Пламен Милев, предаде  Българска телеграфна агенция.

По думите му и сега на възходящи отговорности и на просрочия към снабдители, болничното заведение е оповестила социална поръчка за писалищен материали. " За една година просрочените задължения на болничното заведение от девет милиона лв. стават близо 17 млн.лв., като главно отговорностите са към снабдители на медикаменти и на медицински произведения ", уточни още Милев.

" Александровска болница също има отговорности, само че те желаят по някакъв метод да им се помогне, страната да подсигурява пред кредитори да им бъде провиснал заем, а от „ Пирогов “  няма такива претенции и няма никакви опити да бъде избавено финансовото положение ", сподели още Милев.

" Не единствено, че няма такива опити, само че имаше опити да бъде възпрепятстван и прокуристът по отношение на финансови документи ", сподели министърът на опазването на здравето в оставка Асена Сербезова.

Преди дни Сербезова освободи проф. Иван Поромански от директорския пост на болница „ Пирогов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР