За ГЕРБ всеки избор е важен. Винаги сме полагали максимални

...
За ГЕРБ всеки избор е важен. Винаги сме полагали максимални
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: За ГЕРБ всеки вот е важен и структурите ни са в кондиция

„ За ГЕРБ всеки избор е значим. Винаги сме полагали оптимални старания и за това приказва фактът, че към този момент имаме над 10 победи. И в този момент структурите ни са в кондиция ”. Така депутатът от ръководещата партия Десислава Атанасова разяснява пред Нова тв подготовката на групировката за идните евроизбори. Народният представител изрази вяра, че преди вота „ ще си приказваме за послания и политики, а не за кавги ”.

„ Като че ли българите малко неглижират присъединяване си в евроизбори. Надявам се, че в този момент, когато излиза наяве, че Европа е във всеки български дом, хората ще бъдат много по-заинтересовани ”, сподели още Атанасова.

„ Проблемите в дребната коалиция не касаят ръководството и управническата стратегия. Тя се извършва напълно ”, сподели още депутатът от ГЕРБ. И добави, че закупуването на нови самолети за армията ни не е част от въпросната стратегия. Не се обмисляло и въвеждане на нови данъци, в това число налог „ разкош ”, какъвто предлага Вътрешна македонска революционна организация.

Депутатът от ГЕРБ разкритикува президента Румен Радев за това, че упражнява единствено някои от правата си – като това да постанова несъгласие. От близо година обаче не бил свиквал Консултативен съвет по национална сигурност.

„ В президентската институция сякаш госпожа Йотова има доста по-голяма институционална тежест ”, разяснява още Атанасова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР