За фронтмена на групата Рамщайн Тил Линдеман явно е работила

...
За фронтмена на групата Рамщайн Тил Линдеман явно е работила
Коментари Харесай

Секс-кастинг и търговия с женска плът: Зад кулисите на Рамщайн

З а фронтмена на групата " Рамщайн " Тил Линдеман очевидно е работила цяла система, която в продължение на години му е набавяла млади девойки за развлечение. Хора от неговото обграждане за първи път приказват за това пред Даниел Дрепер, представен от .

Почти 10 месеца след първите изявления с обвинявания против Тил Линдеман негови спътници и хора от близкото му обграждане подвигат завесата над „ системата за кастинг “, с която са били набавяни девойки за развлечение. Една от тях е съветската музикална мениджърка Анна Якина, която в продължение на години е придружавала международни звезди по турнета, работила е и за „ Рамщайн “.

Пред АРД тя споделя, че всеки е могъл да види по какъв начин вечер след вечер на Линдеман са му били водени млади дами. На нея ѝ се коства неразбираемо за какво всички си мълчат. Според нея множеството от девойките са знаели къде отиват, само че очевидно въпреки всичко не всички. Якина твърди, че в тази ситуация става дума за един тип фракция: „ Всички имат вяра на гуруто и следват неговите инструкции. А съгласно мен това е търговия с женска плът “.

В подножието на сцената

Една от дамите, която очевидно е била подбрана за секс празненство на Линдеман, живее в Ирландия, разкрива АРД. Социалната служителка Шелби Лин е била правилен почитател на „ Рамщайн “ в продължение на години, до момента в който не била „ определена “ за полова партньорка на фронтмена на „ Рамщайн “ на концерт във Вилнюс през лятото на 2023 година.

Лин разказва нещата с туитове, от които излиза наяве, че „ вербовката “ е станала без нейно единодушие. По време на една от паузите в концерта тя била отведена под сцената в помещение, в което трябвало да се срещне с Линдеман. Тя обаче отказала секса с него. По-късно изпитала възприятието, че е била сложена под въздействието на опиати. Но не може да потвърди догатките си, се отбелязва в инспекцията на обстоятелствата, направена от АРД.

Германската обществено-правна медия цитира и позицията на групата, оповестена след отправените обвинявания: „ По отношение на публикуваните в мрежата изказвания за концерта във Вилнюс изключваме да е станало това, за което се твърди “.

Системата за секс-кастинг

Репортерите на АРД са разговаряли с двайсетина дами, които явно са били „ вербувани “ за концертите на „ Рамщайн “ и Линдеман. Като методът е бил подобен.

Бразилката Моник Т. да вземем за пример споделя за едно празненство след концерт в Ротердам. Там след несъмнено време Линдеман станал изцяло несдържан – посочил се на вратата и викал „ Доведете дами, доведете повече дами “. В последна сметка се отдръпнал ядосан, защото повече дами по този начин и не били доведени.

В очакване на Линдеман

Линдеман явно е разчитал на мрежа от доверени лица, които да му обезпечават дами, написа АРД. Сред тях централна роля играела рускинята Альона Макеева. Самата тя и до през днешния ден се назовава „ кастинг-директорка “ и както разкриват следствията – е била главно лице за контакти с фенките. Анна Якина удостоверява, че ролята на Макеева е била да води девойки на празненствата преди и след концертите.

Веднъж Макеева ѝ споделила, че би трябвало да подбере няколко девойки и да ги докара в хотелската стая на Линдеман, до момента в който той е на сцената, се споделя още в следствието на АРД. Момичетата трябвало да чакат Линдеман в цялостна мрачевина и когато дойдел, да вършат орален секс с него. Дали обаче това е тъкмо по този начин, не може да бъде потвърдено. Якина акцентира: „ Момичетата му бяха сервирани като на тепсия “.

Елнара Нуриева, която също била молена от Макеева за подпомагане при обезпечаването на дами за празненството след концерта на групата, споделя пред АРД, че познава дами, които безусловно желали да се срещнат с Линдеман. Но имало и такива, които не знаели защо отиват. „ Това е корист – корист с същинските усеща на девойките, поискали да видят своя кумир. “

Миналата година NDR и „ Зюддойче Цайтунг “ написаха, че в навечерието на концертите на „ Рамщайн “ дами е трябвало да изпращат свои фотоси или пък към този момент на място са били снимани или записвани на видео. Една от тях споделя, че ѝ дали обещание достъп до концерта или до празненството единствено в случай че демонстрира интерес към секс с Линдеман. Много от тези дами са удостоверили показанията си и под клетва.

— annie
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР