За февруари треньорите и състезателите не са получили заплати. Сигурно

...
За февруари треньорите и състезателите не са получили заплати. Сигурно
Коментари Харесай

Дафовска: Караме я на мускули и заеми, изключително тежка година

" За февруари треньорите и състезателите не са получили заплати. Сигурно в Министерството са си получили заплатите, само че спортистите го карат без пари ", разяснява тя
Председателят на Федерацията по биатлон Екатерина Дафовска разкри за компликациите, пред които са изправени по време на днешното награждаване на Благой Тодев за най-хубав състезател на месец януари в обичайна анкета на Пресклуб България.

" Караме я на мускули и заеми, по този начин приключихме целия сезон. Изключително тежка година. За февруари треньорите и състезателите не са получили заплати ", призна тя.

" Имаше напрежение, тъй като състезателите желаят да получат най-хубавото, само че ние нямаше по какъв начин да го осигурим. Това е ситуацията в България. Не е за първа година, само че такова нещо не се е случвало от не знам какъв брой години. За февруари треньорите и състезателите не са получили заплати. Сигурно в Министерството са си получили заплатите, само че спортистите го карат без пари. Не сме единствено ние, всички спортове са по този начин ", съобщи Дафовска.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР