За Ферари ще е важно да не допуска грешки в

...
За Ферари ще е важно да не допуска грешки в
Коментари Харесай

Биното: Важно е да не допускаме повече грешки

За Ферари ще е „ значимо ” да не позволява неточности в последните надпревари за сезон 2022 във Формула 1. Това разгласи шефът на Скудерията Матиа Биното малко, откакто получи поддръжка от страна на президента на Ферари Джон Елкан, който го изрази пред вестник La Gazzetta dello Sport.

Елкан обаче уточни, че отборът е направил „ прекалено много неточности ” този сезон и посочи, че това се отнася за екипа, водачите, шефовете и така нататък. На конференцията на „ Монца ” на шефовете на тимовете Биното изясни, че отборът е постигнал сериозен напредък в представянето си на пистата, само че би трябвало да спре да позволява неточност.

„ От доста години не сме реализирали такова съществено развиване на автомобила – похвали се Биното. – Тимът свърши фантастична работа по повод развиването на F1-75. Но към момента имаме проблеми с надеждността, загубихме най-малко две победи поради това, а с цел да станеш първенец, би трябвало да имаш благонадежден автомобил. ”
 Шефът на Ферари поддържа Биното Шефът на Ферари поддържа Биното
Най-после Биното заприказва и за стратегическите неточности, позволени от Скудерията.
 Леклер не има вяра, че Ферари ще уволни Биното Леклер не има вяра, че Ферари ще уволни Биното
„ Управлението на надпреварите – тактиката, работата в бокса, тук също е належащо усъвършенстване. В хода на спортните уикенди може да се позволен неточности, съвсем невероятно е да си съвършен, защото решенията би трябвало да се вземат в действително време. ”
 Сайнц отпред във втората подготовка Сайнц отпред във втората подготовка
Гран При на Италия на „ Монца ” този уикенд е последното европейско съревнование от сезона във Формула 1, а след него до края на акцията остават още 6 старта.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР