За енти път служителите на затвори и арести в България

...
За енти път служителите на затвори и арести в България
Коментари Харесай

Надзирателите в затворите излизат на протести в цяла България

За енти път чиновниците на затвори и арести в България излизат на митинг с искане за почтени трудови хонорари и по-добри условия на труд. Навръх професионалния си празник – 29 януари, работещите в пандизите и арестите ведно с охраняващите правосъдните здания и магистратите в България, ще стачкуват за следващ път на следващия ден със събрания навън в отбрана на своите претенции пред постройките на пандизите в цялата страна. В София митинга ще стартира в 7.30 часа пред входа на Софийски областен съд и ще продължи от 9.30 часа пред постройката на Групово дело " Изпълнение на наказанията” на бул. Ген. Н. Столетов 21.

Пълен лист на градовете, в които са проведени демонстрации:

Варна – 12:00 часа

Бургас - 12:00 часа

Пловдив - 9:00 часа

Ловеч - 8:00 часа

Сливен - 10:30 часа

Пазарджик - 9:00 часа

Стара Загора - 9:00 часа

Бобов дол - 9:30 часа

Враца - 9:00 часа

Белене - 12:00 часа

Бойчиновци - 8:30 часа

Протестната акция ще продължи по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз под надпис " Европа й за нас ".

Следващото мероприятие ще се организира на 31-и януари пред правосъдната палата в София и съдилищата в огромните регионални градове. В взаимозависимост от държанието на институциите, акцията на Сдружение " Синдикат на чиновниците в пандизите в България " ще продължи и в идващите месеци с флашмоб осъществявания и митинги на разнообразни места в София в това число и по време на визитите на министрите на правораздаването от Европейския съюз.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР