За добро или лошо Борисов е безалтернативен за България. Ако

...
За добро или лошо Борисов е безалтернативен за България. Ако
Коментари Харесай

За добро или лошо Борисов е безалтернативен за България

" За положително или неприятно Борисов е безалтернативен за България. Ако не дай си боже се случи нещо с Борисов следва безпорядък. Виждате ли някакъв квалифициран човек, който има качествата, свободата силата да се изявиш и желанието да дадеш 100% от живота си,  да станеш плебей? Кой е подготвен да си съсипе живота, с цел да се отдаде на България? " Това съобщи водачът на партия " ВОЛЯ " Веселин Марешки за bTV.
Във връзка с случая с Ангел Джамбазки, който бе заловен да кара пил Марешки добави, че не пуши и не пие:
" Когато издигнахме нашата кандидатура за началник на КПКОНПИ, други претенденти нямаше. Имам подозрения за подмолни сделки за избора на началник на Антикорупционната комисия ", добави Марешки.
" На процедура президентската институция и мандатът на Радев са неуспех, тъй като не е самостоятелен. Нищо не е се е трансформирало за българите откогато Радев е президент. Нинова съобщи, че президентът няма власт. Той има голяма власт ", сподели още той.
" До последно от " Воля " гласувахме за 1 лев партийна дотация. Управляващите и Българска социалистическа партия си гласоподаваха 8 лева дотация, с цел да обслужват персоналните си и партийни ползи ", добави още водачът на " Воля ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР