За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул.

...
За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул.
Коментари Харесай


За днес от 11,30 часа пред БНТ на столичната ул. Сан Стефано е насрочен протест с иска

За през днешния ден от 11,30 часа пред Българска национална телевизия на столичната ул. " Сан Стефано " е плануван митинг с искане на оставка на програмния шеф на публичната телевизия Емил Кошлуков.

До абсурда се стигна откакто новият шеф дал ултиматум на предаването " Денят стартира с просвета " да вдигне рейтинга си в период от две седмици или екипът ще бъде заменен.

В отбрана на предаването и екипа му се оповестиха редица публични персони, а в обществените мрежи бе проведен митинга против Кошлуков, който се изявява и като тв водещ на предаването " Още от деня " откакто Аделина Радева напусна Българска национална телевизия в посока утринния блок на Нова телевизия.

Ето и апела за митинга във фейсбук:

Назначеният по поръча на ръководещите нов програмен шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков си разреши да постанова политика на цензура и опошляване на единственото предаване със свободни полемики по БНТ1 " Денят стартира с просвета "! Нека да се обявим срещу напора на мафията да завладее публичната медия посредством лакея на Пеевски, Борисов и Доган! Нека като гражданско общество да застанем в понеделник по обед пред постройката на публичната телевизия Българска национална телевизия и да желаяме оставката на Емил Кошлуков!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР