За Дейвид Мичъл и съпругата Виктория Корен Мичъл тяхната взаимна

...
За Дейвид Мичъл и съпругата Виктория Корен Мичъл тяхната взаимна
Коментари Харесай

Only Connect Вихрената любовна история на Виктория Корен Мичъл с Дейвид - първа среща и ново бебе

За Дейвид Мичъл и брачната половинка Виктория Корен Мичъл тяхната взаимна връзка беше ясна още от първата им среща и не продължи дълго до момента в който не схванаха, че вихреният им разказ е вечно.

Щастливата двойка, която неотдавна се снабди с втората си щерка Джун Вайълет, се ожени през 2012 година в църквата „ Свети Петър “ в Белсайз Парк, Северен Лондон, като Дейвид избра сътрудника си от „ Пийп шоу “ Робърт Уеб за най-хубав човек Те обаче мислеха за брак от доста по-рано във връзката си, като Виктория знаеше, че той е мъжът за нея през цялото време.

Докато Дейвид, 49, и Виктория, 51, се откриват в живота като четиричленно семейство, ние връщаме взор обратно към доста сантименталната любовна история на двойката - с очарования комедиант, чакащ не по-малко от три години за дълго чакана първа среща с Виктория.

Припомняйки си по какъв начин те бяха показани един на различен от сътрудника си комедиант Дейвид Бадиел на кино премиера през 2007 година, телевизионната водеща Виктория сподели: „ Той съответно ми сподели:„ Ет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР