За депутатите и по-голямата част от избирателите на ППДБ е

...
За депутатите и по-голямата част от избирателите на ППДБ е
Коментари Харесай

Костадин Костадинов предлага мярка за тъпота на ПП и избирателите им: Сабрутка!

„ За депутатите и по-голямата част от гласоподавателите на ППДБ е извънредно неотложно да се вкара единица мярка за тъпотия – примерно една сабрутка. Когато интелектът ти е еднакъв на една сабрутка, мислиш, че Ирландия не е в Европейския съюз – нищо, че страната няколко пъти до момента е председателствала Европейски Съюз “.
Това написа в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “, който от няколко дни е в замяна на реплики за мястото на Ирландия в Европейския съюз, Шенген, НАТО и така нататък
„ Когато е малко по-голям, към сабрутка и половина, мислиш, че не е и в Шенген – въпреки че страната няма граничен надзор на излизане и има изборен граничен надзор на влизане, т.е. полу-Шенген (нещо като нашия въздушно-капков Шенген) “, написа Костадинов.
„ Но депутатите от ППДБ не са единствено тъпи сабрутки. Те са и зверски мразещи всичко българско еничари. Един доста бърз взор над тази изродена общественост е задоволителен, с цел да означи следните общи черти – наложително изписват имената си на непознат език, по нищо не проличава, че са българи и непрестанно изливат потоци от ненавист и отрова към българския народ “, добавя Костадинов.
„ Съчетанието на безпримерна тъпотия и безпределна ненавист води до основаването на жесток еничарски корпус, наименуван ППДБ. На 9 юни еничарският корпус би трябвало да бъде погубен, тъй като в противоположен случай той ще унищожи България. Ако допуснем сабрутките да продължат да бъдат фактор в България, страната ни просто ще бъде доубита от тях “, написа Костадин Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР