Този сезон на кулинарното шоу Хелс Китчън“ определено отстъпва на

...
Този сезон на кулинарното шоу Хелс Китчън“ определено отстъпва на
Коментари Харесай

Менделсон в „Хелс китчън“: Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона

Този сезон на кулинарното шоу „ Хелс Китчън “ несъмнено отстъпва на първичната си концепция – готвенето, за сметка на любовните връзки сред участниците. След като до момента се оформиха две двойки Симона и Димитър, и Полина и Славейко, ето, че пристигна ред и на колоритния Чоткин.
Съвсем неотдавна стана ясно, че финалистът в шоуто се стяга за женитба, а избраницата му също е част от участниците този сезон – това е Камелия, която напусна конкуренцията преди месец, само че до момента в който беше в „ Хелс Китчън “ тя призна, че е влюбена в Чоткин.
Бъдещият жених пък, към този момент се оглежда за годежен пръстен и е подготвен да дада за него най-малко 5000 лв., разкриват негови близки, които издават, че толкоз влюбен в никакъв случай до момента не са го виждали.
Самият Чоткин дори нееднократно съобщи пред останалите финалисти в Кухнята на Ада, че за него един годежен пръстен коства най-малко 5 бона, по тази причина още занапред събира парите. Никол се опита да му опонира, че цената не е най-важната, само че Чоткин е безапелационен, че ще даде равностойността на най-малко 6 минимални работни заплати за накита на обичаната си, предава Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР