За да я цените и обичате още повече.Жените Дева (родените

...
За да я цените и обичате още повече.Жените Дева (родените
Коментари Харесай

7 съвета да разберете по-добре жената Дева

За да я цените и обичате още повече.

Жените Дева (родените между 24 – 23 септември) са оправни, интелигентни и секси, по едно и също време. Те също по този начин са добросърдечни, съществени и доста възпитани.

Проблемът им е че са много взискателни и леко дребнави по природа, с което някои мъже не могат да свикнат елементарно. Освен това те имат податливост да се затварят в черупката си, в случай че някой се пробва да им се наложи прекомерно нападателно.

Като цяло тези дами са доста грижовни към своите другари, семейство и домашни любимци. Те умеят да обичат мощно и надълбоко, макар че се опасяват да го покажат.

Ако жена Дева е превзела сърцето ви, добре е да имате тези неща в поради, с цел да я разберете малко по-добре:

1. Винаги обръщайте внимание на  напъните, която тя поставя за себе си

Жените Дева постоянно работят интензивно върху себе си и във връзка с външния си тип, и във връзка с личностното си рационализиране. Те обаче, чакат мъжът в техния живот да вижда тези старания и от своя страна също да поставя усилия в връзките си с тях, а и да се грижи за визията си.

2. Ценете нейния разсъдък

  Девите са известни с това, че имат систематичен метод към живота, което значи, че те постоянно мислят, преди да работят. Ако обичате жена Дева, старайте се да обмисляте, като нея, по-дълго решенията си – тя ще е доста удовлетворена. Покажете ѝ, че цените нейния образован метод към нещата. Изслушвайте я, когато желае да обори дадена теза с причините си! Изобщо вслушвайте се в нейния метод на мислене.

3. Прекарвайте повече време с нея

  Жените Дева имат податливост да се изгубват в мислите си от време на време. Именно за това, в случай че имате връзка с дама от тази зодия, е добре по-често да ѝ вършиме компания, да я увличате с разнообразни занимания и мероприятия, да я извеждате на културни събития и други Изненадвайте я с еднодневни екскурзии и с вечери на свещи постоянно. Това ще я накара да се отпусне и да успокои мозъка си.

4. Не бъркайте интроспективния й темперамент със свенливост

Жените Дева рядко са срамежливи. По-скоро те са прекомерно замислени и съзерцателни – те са склонни да прекарват часове в обмислянето на едно, не чак толкоз значимо нещо. Ако вашата Дева се спотаи и се умисли, пробвайте се да я накарате да приказва, за това, което я мъчи. В началото тя може да не желае да показа, само че ще оцени вашето предложение и желанието ви да я изслушате.

5. Помагайте ѝ, даже когато тя не ви помоли за помощ

Едно от нещата, които в никакъв случай няма да чуете от жена Дева, е да моли за помощ. Тези дами са вътрешно уверени, че могат сами да се оправят с всички провокации в живота си и те рядко търсят нечие непознато мнение или подпомагане. В същото време те се нервират, че никой не им предлага помощта си, когато са очевидно затруднени и това надълбоко ги разочарова (особено когато е техен непосредствен човек). Дълбоко в себе си мощната Дева също желае мъж, който да се грижи за нея.

6. Забравете за грубото държание

  Жените Дева не толерират грубостта, дебелашките смешки и простащината в никакви обстановки, даже по време на развлечение. Дама от тази зодия си търси любезен мъж, който постоянно и при всевъзможни обстановки се държи благо и възпитано.

7. Не подценявайте дребните неща

Методичната жена Дева е перфекционист по природа и постоянно наподобява малко дребнава. Тя обръща внимание на най-малките елементи в живота и не е склонна много-много на взаимни отстъпки.  Ако желаете да покажете на вашата Дева какъв брой доста я обичате. Опитайте се и вие да подреждате живота си по-старателно – безусловно и в метафоричен смисъл.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР