За да сме в добро здраве, всеки ден трябва да

...
За да сме в добро здраве, всеки ден трябва да
Коментари Харесай

Задължително пийте това за по-силен имунитет през есента

За да сме в положително здраве, всеки ден би трябвало да хапваме свежи плодове и зеленчуци. Но от време на време динамичността на всекидневието лишава от вниманието ни върху метода ни на хранене, а това рано или късно се отразява на имунитета ни. От друга страна, фрешовете са отлично свежо решение за напитка с потребни хранителни детайли за мощен имунитет.

Вижте едно предложение за повече здраве.
 Диетолог разкри по какъв начин да се храним, с цел да сме здрави цяла зима Диетолог разкри по какъв начин да се храним, с цел да сме здрави цяла зима
Необходимо е да се избегнат храносмилателни проблеми по време на идните празнични пиршества, само че не би трябвало да съблюдаваме разделно хр...

Тази витаминозна композиция е тъкмо това, от което тялото ни се нуждае в сезона на настинките и грипа, само че и прехода от зимния към пролетния сезон. Антимикробните и противовъзпалителни свойства на джинджифила оказват помощ в битката с вирусите и настинките. Останалите съставки за изработката на напитката са богати на витамини А, В, С и D, които също способстват за повишение на защитните сили на организма.

Всичко което би трябвало да извършите, е да сложите съставките в сокоизтисквачката, като съгласно вашите усети може да регулирате количеството на морковите и другите съставки. За край може да добавите и малко мед, куркума на прахуляк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР