За да се подобри реда по-време и след футболните мачове

...
За да се подобри реда по-време и след футболните мачове
Коментари Харесай

Златин Тепсиев: Феновете трябва да носят инвидидуална отговорност, а не колективна

" За да се усъвършенства реда по-време и след футболните мачове е необходим закон, в който да се заложи самостоятелната отговорност на всеки един последовател ". Това счита Златин Тепсиев. Той дълги години бе ръководител на националния фенклуб на " Левски ".

" Личната и самостоятелна отговорност е нещо върху, което би трябвало да се бъде въведена при изработването на този закон. Фенклубовете не могат да управляват всеки един почитател на стадиона. Не може поради един човек да се носи морална и материална отговорност ужасно доста други хора ", сподели Златин Тепсиев. Според него при изработването на новия закон и правила сигурно би трябвало да бъдат запитани почитателите на водещите футболни клубове, както и служители на реда с нужния опит в тази сфера.

" Двама от сегашните управителни фрагменти в Министерство на вътрешните работи - основният секретар Младен Маринов и Антон Златанов, който е заместител шеф на Столична дирекция на вътрешните работи имат голям опит. През годините, до момента в който бяха в Охранителна полиция сме работили с тях и те са били на " бойното поле " и знаят какво е нужно да се прави в такива обстановки ", добави Златин Тепсиев. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР