За да се чуе мнението и да се отчетат потребностите

...
За да се чуе мнението и да се отчетат потребностите
Коментари Харесай

Пуснаха онлайн анкета за защитата на потребителите при въвеждането на еврото

За да се чуе мнението и да се отчетат потребностите на българските жители по отношение на метода на изтъкване на цените на стоките и услугите и реализирането на комерсиалната активност в преходния интервал околов България, некомерсиалната платформа “Ние, потребителите ” провежда анонимна онлайн анкета на тази тематика:

Законопроектът и претекстовете към него са оповестени на Портала за публични съвещания на Министерския съвет точно, с цел да бъдат събрани мнения и гледни точки от допустимо най-вече заинтригувани страни.

Разработеният от “Ние, потребителите ” е-въпросник приканва жителите да споделят по какъв начин за тях ще бъде по-лесно и комфортно посочването на цените на продуктите при акции за понижения, да вземем за пример в интервала на двойното обозначаване - в лв. и в евро.

Действащото все още потребителско законодателство задължава търговците в този случай да показват постоянната и понижената цена на стоката в лв.. Със законопроекта за въвеждането на еврото, в преходния интервал, се прибавя още една - понижената, в евро. Въпросът към...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР