За да продължи всичко това е необходимо на 29-ти октомври

...
За да продължи всичко това е необходимо на 29-ти октомври
Коментари Харесай

ГЕРБ: Да предоставим ключа на 13-те общини от Бургаска област в ръцете на отговорни кметове

За да продължи всичко това е належащо на 29-ти октомври да заложим на хора с визия, които знаят по какъв начин да развиват общините си, оповестиха от партията на закриването на акцията в Бургаска област

Политическа партия закри предизборната си акция в Бургаска област довечера. Залата в актуализирания Дом на Нефтохимика се оказа тясна за срещата с водача Бойко Борисов. Флагман.бг предава онлайн. ()

От партията са мобилизирани да завоюват изборите в огромна част от общините още на първи тур.

Впечатление направи наличието на няколко знакови имена за Политическа партия ГЕРБ като доктор Димитър Германов, който се отдръпва след три сполучливи мандата в Приморско, Георги Лапчев, отстъпил позицията на Марин Киров в Царево, някогашният министър Ивелина Василева, Румен Желев, Иван Вълков и други.

На деловия президиум бяха водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Димитър Николов, Иван Алексиев, депутатът Жечо Станков и Ивелина Василева.

Димитър Николов, посочен като модел за кмет на 265 общини в прочувствено послание разгласи, че ще извърши свръхамбициозната си стратегия за ръководство.

„ Програмата, която ние създадохме за Бургас дава отговор на мащабите на град, който е три пъти по-голям. Но ние постоянно сме били такива – максималисти, тъй като целиш ли се в ниското, малко ще постигнеш. Уверявам ви, че всичко, което сме дали обещание, ще бъде изпълнено. Аз несбъднат ангажимент и план нямам. Убеден съм, че на 29-ти ще имаме мотив да се поздравим. “, сподели претендентът за кмет Димитър Николов.

„ По време на предизборната акция съм удовлетворен, че запазихме градивния звук. Запознах се с доста млади съидейници, претенденти за общински съветници. Това ме изпълва с огромна горделивост, тъй като виждам едни почтени млади попълнения в редиците на нашата партия. И ние, които сме от по-старото потомство, когато създадохме ГЕРБ още като гражданско съдружие може умерено да предадем този опит, рутина и практики в ръководството на локалната власт на едни почтени наши съидейници. Благодаря на всички, които участваха в тази акция. Благодаря на щабовете, които дадоха всичко от себе си. Бяхме атакувани с компромати, само че тяхното място е в съда и скоро ще се забележим с всички тях поотделно. Компроматите в никакъв случай не са печелили избори! Ако искаш да спечелиш доверието на хората застани ясно и тъкмо с планове, стратегии и съответни решения, с цел да може гласоподавателите да те схванат. Трябва да увлечеш благосклонностите с нещо положително, тъй като отрицателното в никакъв случай не носи развиване “, добави той.

Вижте повече във видеото:



„ Изборите за кметове и общински съветници са най-важните, тъй като предоставяме ключа на 13 общини в Бургаска област в ръцете на хора, които би трябвало да продължат развиването на района. Многобройни са плановете, които се осъществиха в района – пътища, детски градини, лечебни заведения. За да продължи всичко това е належащо на 29-ти октомври да заложим на хора с визия, които знаят по какъв начин да развиват общините си “, съобщи от своя страна от президиума депутатът от ГЕРБ-СДС Жечо Станков.

„ Мобилизирайте се и ни дайте мощ, с цел да можем да вършим ние нещо хубаво за вас. Искрено искам триумф на всички наши кметове, на претендентите за общински съветници ”, прикани Бойко Борисов.
 Бойко Борисов даде безапелационната си поддръжка за кандидат-кметовете на ГЕРБ от Бургаска област  Димитър Николов е модел за кмет на 265 общини  Бойко Борисов пожела триумф на претендентите за Приморско - Иван Гайков (вдясно), на Сунгурларе Николай Киров (вляво от Борисов) и на Руен - Хюсеин Мехмед  Бойко Борисов поздрави за свършената работа кмета на Приморско доктор Димитър Германов, който се отдръпва след 3 мандата   Борисов с отличниците си от Бургаска област - Иван Алексиев и Димитър Николов  Между Георги Лапчев и Марин Киров има последователност и поддръжка - гаранция за положителното развиване на Царево   Ще бъдете сюрпризирани от резултата на претендента за кмет на Руен Хюсеин Мехмед, анонсираха от ГЕРБ  Кандидатът за кмет на Айтос Васил Едрев и лидерът на листата на ГЕРБ за община Бургас проф. Севдалина Турманова  Илиян Янчев е сигурен победител на вота в Малко Търново, където свърши задоволително работа през последните 12 години  Кандидатите за кметове - Антоанета Пенева (Карнобат), Хюсеин Мехмед (Руен), Николай Киров (Сунгурларе) и Марин Киров в Царево  Кандидатът за общински консултант от Царево - Димитър Йовнов (на челен план), който бе неофициален водач на доброволческите отряди, помагащи за възобновяване на общината след бедствието, организира мощна преференциална акция и сигурно ще е част от идващия Общински съвет  Кандидатът за общински консултант в Бургас Димчо Грудев (вляво), Диян Господинов и Павел Чепов (вдясно)
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР