За да придаде обем на косата си, Ева Лонгория не

...
За да придаде обем на косата си, Ева Лонгория не
Коментари Харесай

Тайните на Ева Лонгория за перфектна кожа и прическа

За да придаде размер на косата си, Ева Лонгория не употребява никакви артикули за коса, единствено един елементарен трик.

На 44 години Ева Лонгория продължава да се радва на безупречна кожа и коса, както и постоянно стилна визия. Ако за второто може да й помогне стилист, то най-малко за първото заслугата е напълно нейна – и на тези няколко трика.

Не прекалявайте с грима

“Хората си мислят, че с цел да наподобяват по-млади, би трябвало да се доверят на грима, само че в действителност вярната грижа за кожата е единственият избавител. Ако нямаш красива кожа, няма по какъв начин гримът да ти стои добре. Аз най-често внимавам да не поставям доста пудра, тъй като тя акцентира фините линии ”, споделя Ева пред списание Allure.

Винаги носете слънцезащитен лосион

Да, даже през зимата той ни е значим, тъй като слънчевите лъчи са все по този начин рискови през всяко време на годината. “Майка ми постоянно споделяше – кожата, за която се грижиш на 20, ще е тази, която ще имаш на 40 ”, прибавя Лонгория, като акцентира, че продуктите със SPF са значими за всяка възраст.

 Тайните на Ева Лонгория за съвършена кожа и прическа

Не постоянно най-скъпото е най-ефективно

Ако си мислите, че сполучлива актриса и продуцент като Ева Лонгория разчита единствено на скъпи артикули, ами, помислете още веднъж.

Звездата признава, че от време на време употребява най-обикновено бебешко масло вместо безценен артикул за разчистване. А за хидратирането на кожата си разчита на серумите и кремовете на L’oreal от серията

Никога не оставяйте да се покажат бели косъмчета

“Благодарение на майчиния ми ген, от ранна възраст ми се появиха бели косъмчета и в този момент би трябвало да ободрявам корените си на всеки две седмици. Използвам спрей за боядисване на корените, защото се оправя с казуса за три секунди. Обичам да поставям гребен, където минава пътят, тъй че скалпът ми да не се оцветява от боята ”, споделя още актрисата.

 Тайните на Ева Лонгория за съвършена кожа и прическа

Оставяйте косата си да изсъхне на кок

За натурален размер без никакви спомагателни артикули, Ева обича да остави косата си да изсъхне от единствено себе си, като хваща най-горния слой и го завърта на дребен кок, който прихваща благодарение на шнола. Така най-после има и леки талази в косата, които наподобяват доста нежно.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР