За да предотвратим силните миризми да се разнасят в цялата

...
За да предотвратим силните миризми да се разнасят в цялата
Коментари Харесай

Нови вертикални абсорбатори за кухня без неприятни миризми


За да предотвратим мощните миризми да се разнасят в цялата къща при готвене, би трябвало да изберем първокласен и благонадежден абсорбатор. Teka показва своята нова серия отвесни абсорбатори, отличаващи се с съвременен и авангарден панорамен дизайн. Елегантността на линиите придава на кухнята извънреден, безподобен жанр и уют.
Различни способи за монтаж
Специалната структура на новите модели от серията разрешава на потребителя да избере дизайн, който подхожда в оптималната степен на неговите потребности и желания. Монтаж с и без декоративни комини, работа с филтри за филтриране на въздуха вътре в помещението или извеждане на изпаренията на открито. Всички благоприятни условия са разполагаем – абсорбаторът се вписва хармонично в кухнята като същинска парченце изкуство.
Проектирани да пестят
 4 аргументи да употребявате съдомиялна машина 4 аргументи да употребявате съдомиялна машина
Едно от най-неприятните домашен отговорности е миенето на чинии. За да си улесните живота, да спестите време и да имате...
Новото потомство отвесни абсорбатори Teka разполага с енергиен клас до А++ (според модела), който усъвършенства енергийната успеваемост до 75% спрямо енергиен клас D. Новост е и сходството с критериите на стандарта за еко постройка Passive House. Това става допустимо посредством дейно филтриране на въздуха, без да е нужно извеждането на готварските изпарения на открито, което усъвършенства доста термоизолацията и климатизацията на дома.

Технология от последно потомство
Двигателите на най-новите отвесни модели Teka са по-ефективни, извънредно тихи и с още по-дълъг живот. Системата Dual extraction комбинира обичайно и периметрално засмукване – пречистването на въздуха в кухнята е още по-ефикасно.
Друго изобретение при отвесните абсорбатори е системата FreshAir. Нейната цел е положително филтриране на въздуха в продължение на 24 часа посредством цикли от по 10 минути с пауза от 50 минути сред тях. Идеално решение при дълги фамилни събирания или празници с другари.
 4 съвета при обзавеждането на кухня 4 съвета при обзавеждането на кухня
Кухнята е едно от най-любимите ни пространства вкъщи. Ако прекарвате доста време в нея, сигурно желаете тя да е пра...
Лесна приложимост, лесна поддръжка
Контролният панел на новите отвесни абсорбатори с панорамен дизайн Teka е извънредно подсъзнателен. Вграден е напълно в стъклото, което разрешава елементарно разчистване. Цялостната поддръжка на уреда е оптимално улеснена с помощта на система с бутала за отваряне и задържане на декоративното стъкло. Достигането до филтрите е напълно безпроблемно.
Не на последно място, новите модели разполагат с изваждаща се ваничка за мазнини, в която се събира мазнината. Чрез нея елементарно отстранявате натрупалата се нечистотия, а самата ваничка може да измиете в съдомиялната.



Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР