За да постигнем успех трябва да имаме определени навици, принципи

...
За да постигнем успех трябва да имаме определени навици, принципи
Коментари Харесай

6 неща, които да правите всеки ден, за да сте успешни

За да реализираме триумф би трябвало да имаме избрани привички, правила и да работим непрекъснато. 
1. Бъдете деликатни.
 Десет секрети на щастливите хора Десет секрети на щастливите хора
Всеки ден в света се случват хиляди бедствия и несгоди, които неизбежно ни тревожат. И на техния декор, от време на време губим значимото изкуство...
Внимателността е да бъдете неоправдателни и да осъзнавате какво се случва към вас, както и във вас - по какъв начин мислите и чувствате. Внимателността се демонстрира за всеки миг. Когато работите безсмислено, на автопилот, е малко евентуално да наблюдавате благоприятни условия или да се възползвате от дадена обстановка. Един значим ключ към щастието и основен фактор за основаването на шанс е развиването на мислене. 
2. Бъдете инициативни.
„ Късметлиите “ карат нещата да се случват. Те са по-скоро дейни, в сравнение с реактивни. Те вършат своето бъдеще. И когато можете да поемете отговорност за вашите думи, дейности и държание, вие имате по-голям надзор върху ориста си.
Има три типа хора: Тези, които вършат нещата да се случват; тези, които гледат нещата да се случват; и тези, които се чудят какво тъкмо се е случило. Да, може би ще имате шанс и банкнота от 100 лв. може да дохвъри през прозореца ви, до момента в който седите на дивана, само че шансът ви да намерите пари на улицата би се подобрил, в случай че първо сте били на разходка на открито.
3. Бъдете опортюнисти.
 Пет метода да мотивирате другите за триумф Пет метода да мотивирате другите за триумф
Хората се усещат доста по-вдъхновени и влагат повече старания, когато са стимулирани, а това от своя страна носи повече облага и триумфи...
Успешните хора имат способността да се възползват от нови и постоянно скрити благоприятни условия, когато зародят. Много хора са слепи за опциите, тъй като не ги виждат или тъй като са негъвкави и остават на пътя си. Хората, които практикуват опортюнизъм, виждат благоприятни условия на всички места към себе си и са в положение да ги употребяват в своя изгода. Да бъдеш опортюнист включва да бъдеш умишлено съзнателен, да бъдеш задоволително еластичен, с цел да промениш първичните си проекти и да си задоволително отворен, с цел да се възползваш от тези нови благоприятни условия.
4. Бъдете прозорливи.
Има два типа познания: категорично и имплицитно (или мълчаливо). Изричните познания са типът, който хората печелят от четенето на книги и ходенето на учебно заведение - в действителност неща. Имплицитното познание е това, което реализираме посредством наблюдаване и прекарване - неща, на които в действителност не можете да преподавате. И двата типа познания са значими, с цел да оказват помощ при вземането на решения или при избора на съответни пътища. Предчувствието може да е неинформирано съмнение - струващо едвам хвърлиш монета - или може да се основава на задълбочени очевидни и неявни познания и просветление! Всички ние имаме просветление в друга степен, само че някои са по-добри от други, когато са отворени да чуят тези вътрешни гласове.
5. Бъдете гъвкави.
Животът е динамичен, постоянно се трансформира. Хераклит сподели: „ Не можеш да влезеш в една и съща река два пъти. “ Истината е, че даже не можете да влезете в една и съща река един път, тъй като даже до момента в който стъпвате в реката, тя се трансформира.
 Ето по какъв начин да се събуждаш благополучен всеки ден Ето по какъв начин да се събуждаш благополучен всеки ден
Все по-трудно да се разсънваме щастливи, когато сме заобиколени от толкоз отрицателни вести. За благополучие има някои техники, които ще ви въ...
6. Бъдете оптимисти.
Оптимистът има вяра, че това е най-хубавият от всички вероятни светове. Песимистът се опасява, че това може да е истина!
Късметът не се лимитира до справедливи констатации; отровата на един човек е лек на различен. С други думи, в случай че и оптимист, и черноглед завоюват една и съща премия в лотария, единствено оптимистът ще наподобява късметлия. Оптимизмът ви оказва помощ да видите преимуществата във всяка дадена обстановка. Късметлиите с оптимистична вероятност са по-способни да разпознават сребърната подплата във всяка обстановка. 

Още от ПОЛЕЗНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР