За да покаже на света, че не е умрял или

...
За да покаже на света, че не е умрял или
Коментари Харесай

За да покаже, че не е умрял или много болен, Лукашенко се появи, но с тежък грим и превръзка

За да покаже на света, че не е починал или доста болен, Александър Лукашенко се появи в база на военновъздушните сили на Беларус. Външният му тип обаче накара анализаторите да продължат да спекулират.

Във видео, оповестено от военната база, Лукашенко приказва за за съветските самолети и хеликоптери, свалени предишния уикенд. Така той удостоверява, че това не е авансово снимано видео, което е оповестено за илюзия, до момента в който той осезаемо отсъства от общественото пространство.

Но не е мъчно да се забележи, че Лукашенко носи тежък грим, надалеч не наподобява здрав, а гласът му е пресипнал. На лявата му ръка продължава да стои превръзката, която медиите снимаха по време на парада в Москва на 9 май. Тогава те разясниха, че наподобява Лукашенко е имал абокат за системи или даже сега е на системи.

Александър Лукашенко се почувства зле на 9 май, до момента в който беше в Москва за Деня на успеха. Той бе съпроводен от кола за спешна помощ до летището и се върна прибързано в Беларус, като пропусна тържествения обяд на Путин. Няколко дни по-късно се появи и друга информация - че беларуският водач е признат в болница.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР