За да отговори на растящото търсене на нови енергийни превозни

...
За да отговори на растящото търсене на нови енергийни превозни
Коментари Харесай

Китай пусна в производство нов вид електротехническа стомана

За да отговори на растящото търсене на нови енергийни транспортни средства, Китай направи пробив в производството на по-мощни електродвигатели и по-ниската консумация на сила.

Разработената независимо от страната висококачествена линия за производството на електротехническа стомана, чието създаване продължи шест години, бе пусната в употреба в сряда в гр. Циен‘ан в северната провинция Хъбей.

Произвежданата сега там два типа нова електротехническа стомана може да усъвършенства успеваемостта на мотора с над 0,8%, съгласно Ху Джъюан, заместник-генерален управител на „ Shougang Zhixin Qian`an Electromagnetic Material “. Той сподели в изявление за CGTN, че в случай че всеки автомобил изминава по 50 км дневно, ще бъдат спестени 5 млн. киловат часа електричество дневно от 20 млн. нови енергийни транспортни средства, заяви " ".

Очаква се откакто линията проработи с цялостна мощ да създава по 350 000 тона стомана годишно.

Търсенето на нови енергийни транспортни средства в Китай през първата половина на тази година скочи, като от януари до юни са продадени 2,6 млн. от тях, което е растеж от 129,2% на годишна база, сочат статистиките на Китайската асоциация на автомобилопроизводителите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР