За да отбележи 50 години от победата на състезателната версия на

...
За да отбележи 50 години от победата на
състезателната версия на
Коментари Харесай

Nissan показа JUKE Rally Tribute

За да означи 50 години от успеха на състезателната версия на модела си 240Z на East Africa Rally, Nissan популяризира скици на тематична версия новия JUKE, основана с идеята за една настояща визия на легендарната рали кола.

Концептуалната разработка JUKE Rally Tribute е изпълнен тематично по отношение на оригинала, като се отличава с увеличено отстояние от пътя, изменена и скосена структура, специално създадени офроуд гуми, допълнителна осветителна система, специфично цветово осъществяване, електрифицирана задвижваща система и други.

"JUKE Rally Tribute Concept отбелязва един легендарен миг в наследството на Nissan, с присъединяване и успеха на легендата 240Z на East African Rally през 1971 година ", коментират от Nissan. "Успоредно с отбелязването на тази победа, това отразява и пионерната историческа роля на Nissan при кросовърите, впечатляващия дизайн и електрифицираните задвижвания ".

Специално създадената рали версия на 240Z е била оборудвана с 2.4-литров, редови, шестцилиндров мотор с максимална мощност от 210 конски сили, който е задвижвал задните колела. Самият състезателен автомобил е бил реставриран от компанията през 2013 година и сега е част от класическата колекция на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР