За да останат клиентите му вкъщи, но да могат да

...
За да останат клиентите му вкъщи, но да могат да
Коментари Харесай

Теленор дава безплатни минути и мегабайти заради епидемията

За да останат клиентите му у дома, само че да могат да поддържат връзка дсвободно с околните си и приятелите си, " Теленор " ще им даде гратис еднократно от 18 март до 18 април спомагателни безвъзмездни минути и мобилни дати към досегашните им пакети, оповестиха от телекома в понеделник.

Абонати на контракт, консуматори на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да употребяват без в допълнение възнаграждение пакет от 1000 минути за диалози с всички мрежи в България. Те могат да се задействат с безвъзмезден SMS с текст " 1 " до късия номер1234.

Също по този начин, всички клиенти на Теленор могат да задействат без в допълнение възнаграждение и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на оптималната скорост като кликнат на специфичния банер в приложението MyTelenor.

И двата пакета са с годност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този интервал.

Освен това всички клиенти, в това число бизнес клиентите на оператора, ще получат без в допълнение възнаграждение достъп за интервал от 30 дни до всички цифрови услуги, в това число Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon, BubaPlay, Bookmate и Капитал. За задачата, те би трябвало да задействат спомагателния пакет на съответната цифрова услуга в приложението MyTelenor. След края на интервала,услугите ще бъдат автоматизирано деактивирани, като не е нужно деяние от страна на клиентите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР